Hoʻokuʻu ka pepa Yashi i nā huahana hou- ka pepa lua wai

ʻO ka pepa wīwī wai kahi huahana hale i loaʻa nā hiʻohiʻona hoʻomaʻemaʻe maikaʻi a hōʻoluʻolu i ka hoʻohālikelike ʻia me nā ʻiʻo maloʻo maʻamau, a ua lilo mālie i huahana hou i loko o ka ʻoihana pepa toilet.

He maikaʻi loa ka hoʻomaʻemaʻe ʻana a me ka maikaʻi o ka ʻili o ka pepa toilet wai. Loaʻa kēia mau mea maikaʻi i ka pepa lua wai hou mai Yashi Paper:

1. E nānā i ka lole kumu: Ua māhele ʻia ka pepa ʻuʻuku wai ma ka mākeke i ʻelua mau ʻano: ʻoihana ʻoihana pulu ʻauʻau pepa lole kumu i hana ʻia i ka pulp lāʻau maoli a me ka pepa lepo ʻole. ʻO nā hale ʻauʻau wai kiʻekiʻe o Yashi Paper i haku ʻia me ka pulp lāʻau kūlohelohe a me ka ʻili, i hui pū ʻia me nā fiber PP kiʻekiʻe, e hana i kahi kumu huahana palupalu a me ka ʻili.

2. E noʻonoʻo i ka mālie a me ka palekana: ʻO ka waiwai pH o ka Yashi Paper Wet Toilet Paper he acidic nāwaliwali, me kahi ʻano lāʻau lapaʻau e maʻalahi a hoʻohui ʻole, mālama pono i ka ʻili koʻikoʻi ma kahi pilikino. He kūpono ia no ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā ma kahi pilikino, a me ka wā menstruation a me ka hāpai ʻana. Maʻemaʻe a ʻoluʻolu e hoʻohana, hōʻoluʻolu a mālama i kou olakino.

3. E nānā i ka flushable: ʻaʻole pili wale ka flushable i ka hiki ke hoʻoheheʻe i loko o ka lua, akā ʻo ka mea nui, hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka sewer. ʻO ka lole kumu wale nō o ka pepa wīwī pulu i hana ʻia me ka pulp lāʻau maoli ke hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka wai. Hiki ke holoi ʻia ka pepa ʻuʻuku o Yashi Paper e ka wai a ʻaʻole hoʻopaʻa i ka lua.

ʻO nā kikoʻī o kēia huahana hou ma lalo nei:

KA INOA HUA Pepa lua wai pulu
OLELO HOOLAHA 200mm*135mm
NUI 40 PEPA/EKE
KA NUI PEPA 10 ʻEKE/CTN
BARCODE 6944312689659

ʻElua ʻano o kēia huahana, hoʻokahi he 40 ʻeke no kēlā me kēia ʻeke, a ʻo ka pepa liʻiliʻi liʻiliʻi he 7pcs no ka ʻeke.
No nā huahana hou aʻe, e ʻoluʻolu e hoʻolohe a hoʻopili me ka pepa Yashi.

1
1722048381502
4

Ka manawa hoʻouna: Iulai-26-2024